Oventa Webdesign - Website bouwer Purmerend
06 150 64 168
Offerte aanvragen

Onze projecten

Steege Afbouw

Opgeleverd: 08 / 2022

Steege Afbouw is een klein bedrijf dat zich richt op stukadoors - & Afbouwwerkzaamheden. Voor deze klant mochten wij een nieuwe website realiseren met een luxe uitstraling en pakkende portfolio pagina's.

Meer over dit project

TopBak Verhuur

Opgeleverd: 05 / 2022

Een gloednieuwe website voor een trouwe klant. TopBak verhuur is onderdeel van ALLCar Autoverhuur en is voor ons zeker geen onbekende. Al een aantal jaar werken we samen om het beste resultaat te behalen, online.

Meer over dit project

Gino Babel Interieurs

Opgeleverd: 03 / 2022

Maatwerk, wat wil je nog meer? Gino Babel Interieurs is een grote bekende in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk meubels. Wij hebben het plezier gehad om voor dit bedrijf een maatwerk website te bouwen.

Meer over dit project

Auto-Elektro

Opgeleverd: 12 / 2021

De website van Anjema en Schneiders Auto-Elektro stamde uit het jaar 2006. Het werd dus hoog tijd dat hier een nieuwe website voor ontworpen werd. Voor deze klant hebben wij een informatieve website neergezet in het WordPress CMS, zodat zij zelf de mogelijkheid hebben tot het aanpassen van foto's en teksten.

Meer over dit project

ALLCar Autoverhuur

Opgeleverd: 11 / 2021

Purmerend is weer een knappe website rijker. Wij hebben voor ALLCar Autoverhuur een maatwerk website gemaakt met laadtijden waar de concurrentie van droomt.

Meer over dit project

Just-art Gallery

Opgeleverd: 04 / 2021

Just-Art Gallery richt zich op de verkoop van exclusieve kunstwerken van bekende en minder bekende schilders. Wij hebben voor deze klant een webshop ontworpen met AR, waardoor je de kunstwerken direct in je woonkamer via je camera kon voelen en passen, alsof deze echt in je huiskamer hangen.

Meer over dit project

Safe Haven Training

Opgeleverd: 02 / 2021

De variatie van het portfolio spat er weer vanaf! Safe Haven Training richt zich op het geven van cursussen op het water zoals het behalen van je vaarbewijs. Wij hebben voor deze klant veel mogen ontwikkelen en ontwerpen!

Meer over dit project

Pilot-Entertainment

Opgeleverd: 09 / 2020

Pilot-entertainment wilde een nieuwe website met veel mogelijkheden zoals het aanmelden van apparatuur voor reparaties en het reserveren van geluid- & muziekinstallaties o.b.v. een offertesysteem met KM berekeningen.

Meer over dit project

Stella Tassen Mode

Opgeleverd: 04 / 2020

Van de markt naar online, dat was het vraagstuk voor deze klant. Hoe brengen wij de website naar voren tussen al de grotere verkopers? Wij leverden een pracht webshop inclusief logo ontwerp voor Stella Tassen Mode.

Meer over dit project

KDV op eXpeditie

Opgeleverd: 03 / 2020

Voor het groene kinderdagverblijf KDV op eXpeditie hebben wij een prachtige website neergezet. Een informatie website zonder al-te-veel poespas. Ook hebben wij deze klant geholpen aan de bedrijfsnaam en een toepasselijk logo.

Meer over dit project

Biercafé de Bonte Koe

Opgeleverd: 05 / 2019

Voor Biercafé de Bonte Koe hebben wij in 2019 een nieuwe website neergezet. Een website waarop alle bieren goed inzichtelijk waren en de aankomende evenementen.

Meer over dit project

Bezoekadres
Einsteinstraat 85-87 (boven)
1446 VE, Purmerend

Contact
T: 06 150 64 168
E: info@oventa.nl

KVK: 68694695
BTW: NL002305765B77

Copyright ©  2022  Oventa Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram