Over ons

Oventa Webdesign is begin 2017 opgestart met als doel de kleine ondernemer en het MKB te voorzien van een professionele online presentatie op gebied van website ontwikkeling en advies.

Wie zijn wij

Oventa Webdesign is 2017 opgericht door Danny Schutte. Onze websites zijn bij klanten over de hele wereld te vinden. Wij beschikken over échte specialisten voor ieder dienst.

Onze beleid

Wij staan voor een eerlijke prijs en volledige transparantie bij ieder project. Geen vreemde extra kosten of ingewikkelde constructies. Bij ons is alles helder, vooraf.

Wat doen we

Ons 6-D Proces

01.

Gesprek op locatie

Ieder project krijgt van ons de benodigde aandacht. Wij komen bij u langs of u komt bij ons op kantoor. We nemen het project en uw vragen allemaal door zodat u weet waar u aan toe bent.

02.

Voorstel

Wij sturen u ons voorstel toe voor het besproken project. Deze nemen we indien gewenst nog even met u door en bereiden ons voor op stap 3.

03.

Voorbereiding

Ter voorbereiding voor ieder project maken wij een map waarin wij al uw bestanden en documenten verzamelen. Het is in de fase van belang dat wij al uw ideeën en informatie hebben ontvangen.

04.

Aan de slag

Het is zover, wij gaan voor u aan de slag. We nemen alle informatie nog één keer door en leveren u zo snel als mogelijk is de bestanden of website link aan. 

05.

Revisies

Uw project is opgeleverd maar nog niet geheel naar wens. Dat kan natuurlijk zeker! Daarom is in fase 5-D alle ruimte gemaakt om uw gewenste revisies door te nemen en toe te passen.

06.

Oplevering

Het is zover, uw project is opgeleverd! Wij helpen u met eventuele randzaken die nodig zijn en natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor after support.

Ons werk

Zie hieronder een paar van onze klant cases. Wij werken voor iedereen die iets wilt bereiken online. Van starters, het MKB en grote bedrijven in het buitenland. Een nieuwe website of de complete marketing, wij gaan niets uit de weg!

Wij bouwen graag aan een sterke relatie

Een klant zonder nummer, het kan. Wij staan voor persoonlijke benadering en voor een positieve en langdurige samenwerking. Dit altijd met uw eigen – vaste – accountmanager als aanspreekpunt.

Wij zouden u graag meer vertellen en de mogelijkheden bespreken. Dit kan bij ons telefonisch, per mail of op locatie – zonder kosten of verplichtingen. Wilt u niet samenwerken? Geen probleem!

Wij zetten dat stapje extra voor uw succes. 

Neemt u contact met ons op?
info@oventa.nl
06 15 064 168