Google Adverteren: nummer 1 positie

Voor maar € 150,00 per maand!

Adverteren met Google Ads, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA), is de snelste en meest effectieve methode om bovenaan in de zoekmachine te komen! Wij zetten een complete Google Campagne op van A tot Z inclusief management.

Online Marketing Bureau

Uw online marketing uitbesteden was nog nooit zo gemakkelijk. 

Geen ingewikkelde prijsconstructies, wij rekenen een vast bedrag per maand inclusief advertentiebudget! 

Adverteren via ons online marketing bureau is al mogelijk vanaf € 150,00 per maand inclusief advertentiebudget! 

Adverteren met Google Advertenties, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA), is de snelste en meest effectieve methode om bovenaan in de zoekmachine te komen! Wij zetten een complete Google Campagne op van A tot Z inclusief management. Je zult altijd persoonlijk contact hebben met je eigen advertentiespecialist en accountmanager. De campagne wordt snel en professioneel opgebouwd, en heeft de focus om meer klanten, leads, telefoontjes en websitebezoekers voor jouw bedrijf te genereren.

Online Marketing Uitbesteden - Google Advertenties

Waarom adverteren via Google?

Er zijn veel voordelen om één of meerdere advertenties te draaien binnen Google:

  • Het dagelijks gebruik van Google loopt in de tientallen miljoenen.
  • Uw website toont in het zoeknetwerk bovenaan.
  • Uw producten tonen in het shopping netwerk.
  • We adverteren op gewenste zoektermen, betaal alleen voor relevant bezoek.
  • Naamsbekendheid wordt aanzienlijk vergroot.
  • Geen lange wachttijden maar direct bovenaan in Google.
  • Gemakkelijk schaalbaar (naar extra doelgroepen).
  • Duidelijk overzicht van behaalde resultaten.

Uw Google Advertenties worden door ons zeer zorgvuldig behandeld. Wij stellen vooraf gezamenlijk doelen voor deze campagnes en doen ons best om deze te behalen binnen genoemde periode en voorzien u iedere maand van een duidelijk overzicht met behaalde resultaat (evt. ten opzichte van voorgaande periodes).

Advertenties en beheer

Het bereiken van nieuwe klanten is voor ieder bedrijf cruciaal. Om deze potentiële klanten te bereiken zetten wij volledig in op de online marketing campagnes, wij beheren deze volledig om te zorgen dat de advertenties goed blijven aansluiten bij uw doelgroep.

Alle advertenties die wij beheren worden continue onder de loep genomen door uw eigen advertentiemanager. Wij zijn dus zeker geen marketingbureau die uw advertentie aanzet en er verder niet meer naar omkijkt, wij stellen bij waar nodig om u zo kosten te besparen en het meeste bereik te behalen. 

Ons eerste pijlmoment is al nadat uw advertentie 24-uur actief is geweest. Bij ons gaan er geen dagen of weken overheen. Ons marketing team gaat gelijk aan de slag om te kijken of er al verbeterpunten zijn om zo het meeste bereik te krijgen voor uw gestelde budget. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Onze marketingcampagnes worden compleet op maat gemaakt voor uw bedrijf of merk.

Ook grotere bedrijven kiezen voor Oventa Webdesign

In de loop der jaren zijn wij voor honderden mooie bedrijven in binnen- en buitenland aan de slag gegaan. Daarom pakken wij deze kans om enkele van onze leuke klanten te showcasen!

"Een super fijne samenwerking!"

Ik vond de communicatie die we tijdens het hele websiteproces hebben gehad in één woord geweldig. Er zijn ook belangrijke suggesties gedaan die meer dan welkom zijn aangezien ik voor het eerst een bedrijfseigenaar ben.
Dustin Dutche
Riserecoveryservices.ca - eigenaar

Wij bouwen graag aan een sterke relatie

Een klant zonder nummer, het kan. Wij staan voor persoonlijke benadering en voor een positieve en langdurige samenwerking. Dit altijd met uw eigen – vaste – accountmanager als aanspreekpunt.

Wij zouden u graag meer vertellen en de mogelijkheden bespreken. Dit kan bij ons telefonisch, per mail of op locatie – zonder kosten of verplichtingen. Wilt u niet samenwerken? Geen probleem!

Wij zetten dat stapje extra voor uw succes. 

Neemt u contact met ons op?
info@oventa.nl
06 15 064 168