Een logo laten maken?

Professionele logo's uniek voor jouw bedrijf. Al 3 voorstellen voor € 99,00

Professionele logo's 

Een professioneel logo laten maken voor uw bedrijf? Onze designers zijn geboren voor dit vak, zij realiseren een logo op basis van uw idee of komen met een compleet eigen inbreng. Alle logo’s die wij ontwerpen komen met vectorbestanden die u weer kunt gebruiken om het logo uit te laten printen. Zo kunt u het logo op uw bedrijfskleding laten printen, uw auto laten bestikkeren of een groot 3D logo aan uw pand ophangen. Allemaal met deze bestanden.

Een ander groot voordeel als u een logo bij ons koopt is dat wij u niet één, maar DRIE voorstel logo’s aanleveren. U kunt uit deze voorstellen gemakkelijker een keuze maken die wij dan weer geheel naar wens maken – denk hierbij aan kleuren, lettertypen, icons en meer. 

Daarbij komen alle logo’s die door ons ontworpen zijn met een 100% tevredenheidsgarantie badge. Dit betekent dat wij de benodigde aanpassingen doen totdat u vol trots naar uw nieuwe logo kijkt, geen uitzonderingen! Een logo is de basis van uw online bedrijfsvorming en huisstijl daarom verdient dit de volledige aandacht. 

Professionele logo's 

Het begin van uw online aanwezigheid begint naar onze mening met een fris logo. Een huisstijl en een logo zijn het eerste aanzicht van uw bedrijf, zowel online op uw website als offline op uw visite kaartjes. 

Voordat u een logo laat ontwerpen is het altijd verstandig om wat voorbeelden op te zoeken van het type logo wat u aanspreekt. Er zijn zeer veel verschillende type logo’s die u kunt laten maken (bijv.  een minimalistisch logo, 3D logo, watercolor of signature logo’s), met ieder zijn eigen smaak is dit dus verstandig om vooraf uitgezocht te hebben! 

Bezoekadres:
Einsteinstraat 85-87 (boven)
1446 VE, Purmerend

Contactgegevens:
T: 06 150 64 168
E: info@oventa.nl

Openingstijden:
Ma t/m do: 09:00 - 17:00u
Vrijdag: 09:00 - 16:00u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
js_loader

KVK: 68694695
BTW: NL002305765B77

Copyright ©  2024  Oventa Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram