WooCommerce Webshops

Al mogelijk vanaf € 75,00 per maand zonder opstartkosten!

Bereik meer klanten met uw eigen WooCommerce Webshop.
Verkoop uw diensten of producten online en ontvang direct betalingen met o.a. iDEAL. 

Webshop met WooCommerce

WooCommerce behoort tot één van de grootste platformen voor online webshops en zorgde voor een razend snelle groei van 23,5% tijdens de start van COVID. 

WooCommerce kan ingezet worden voor kleine en grote online webshops. Het is zeer schaalbaar en is daarbij ook  nog eens één van de gebruiksvriendelijkste webwinkel systemen ter wereld! Al met al komt u goed voor de dag met uw eigen WooCommerce webshop die door ons gemaakt is. Er is voldoende ruimte voor al uw producten en diensten en betalingen worden direct in de webshop geregeld via de bekendste betalingsmethodes zoals iDEAL, PayPal en AfterPay. 

Wij stellen de webshop zo in dat deze geheel naar wens is en dat u alleen nog maar hoeft te zorgen voor de bestellingen die binnenkomen. Ook hiervoor stellen wij de automatische e-mails in, zo weet u wanneer er een bestelling is binnengekomen, door wie en wat deze persoon besteld heeft, zonder dat u hiervoor de hele dag achter de computer hoeft te zitten. Wel zo gemakkelijk toch?

Nog een aantal voordelen van een WooCommerce webshop:

  • Gemakkelijk schaalbaar. Of u nu 5 of 5.000 producten wilt aanbieden.
  • Automatische e-mails (registratie, bestellingen, betalingen en meer).
  • Werkt volledig geautomatiseerd met de bekendste betaalmethodes.
  • U heeft volledige controle en kunt gemakkelijk producten toevoegen of wijzigen.
  • Alle (product)pagina’s zijn volledig responsive op alle toestellen.
  • Talloze features mogelijk zoals: up-sells, klantreviews en staffelkortingen.

Dit is maar een klein overzicht met de voordelen van een webshop in WooCommerce! Bij het doornemen van uw webshop wensen denken wij aan het technisch aspect hiervan en komen binnen 24 uur met een passend voorstel!

WordPress en WooCommerce

De shopmodule van WooCommerce is onderdeel van het krachtige en veel gebruikte WordPress CMS. Dit is dan ook de voornaamste reden dat er zoveel mogelijk is binnen de website en webshop en waarom wij aansturen op het gebruik hiervan. Omdat dit platform door zo veel gebruikers wereldwijd wordt gebruikt zijn er miljoenen mogelijkheden. “The sky is the limit” gaat hier dan ook zeker op!

Breng uw sales naar een hoger niveau

Heeft u nog geen webshop of kunt u het maximale rendement er niet uithalen?

 Kies dan voor een WooCommerce webshop gemaakt door Oventa Webdesign. Wij denken graag met u mee en komen zelf met ideeën om nog meer conversies te realiseren. Daarbij richten wij tijdelijk een gratis Google Ads campagne op bij het afnemen van een e-commerce webshop!

Ook grotere bedrijven kiezen voor Oventa Webdesign

In de loop der jaren zijn wij voor honderden mooie bedrijven in binnen- en buitenland aan de slag gegaan. Daarom pakken wij deze kans om enkele van onze leuke klanten te showcasen!

"Een super fijne samenwerking!"

Ik vond de communicatie die we tijdens het hele websiteproces hebben gehad in één woord geweldig. Er zijn ook belangrijke suggesties gedaan die meer dan welkom zijn aangezien ik voor het eerst een bedrijfseigenaar ben.
Dustin Dutche
Riserecoveryservices.ca - eigenaar

Wij bouwen graag aan een sterke relatie

Een klant zonder nummer, het kan. Wij staan voor persoonlijke benadering en voor een positieve en langdurige samenwerking. Dit altijd met uw eigen – vaste – accountmanager als aanspreekpunt.

Wij zouden u graag meer vertellen en de mogelijkheden bespreken. Dit kan bij ons telefonisch, per mail of op locatie – zonder kosten of verplichtingen. Wilt u niet samenwerken? Geen probleem!

Wij zetten dat stapje extra voor uw succes. 

Neemt u contact met ons op?
info@oventa.nl
06 15 064 168