Logo kopen? Grafische vormgeving

Een professioneel logo kopen vanaf € 125,00 excl. btw

Een professioneel bedrijfslogo is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf.
Daarom leveren wij op al onze grafische ontwerpen een  100% tevredenheidsgarantie. 

Een logo kopen?

Een professioneel logo laten maken voor uw bedrijf? Onze designers zijn geboren voor dit vak, zij realiseren een logo op basis van uw idee of komen met een compleet eigen inbreng. Alle logo’s die wij ontwerpen komen met vectorbestanden die u weer kunt gebruiken om het logo uit te laten printen. Zo kunt u het logo op uw bedrijfskleding laten printen, uw auto laten bestikkeren of een groot 3D logo aan uw pand ophangen. Allemaal met deze bestanden.

Een ander groot voordeel als u een logo bij ons koopt is dat wij u niet één, maar DRIE voorstel logo’s aanleveren. U kunt uit deze voorstellen gemakkelijker een keuze maken die wij dan weer geheel naar wens maken – denk hierbij aan kleuren, lettertypen, icons en meer. 

Daarbij komen alle logo’s die door ons ontworpen zijn met een 100% tevredenheidsgarantie badge. Dit betekent dat wij de benodigde aanpassingen doen totdat u vol trots naar uw nieuwe logo kijkt, geen uitzonderingen! Een logo is de basis van uw online bedrijfsvorming en huisstijl daarom verdient dit de volledige aandacht. 

Logo ontwerpen

Het begin van uw online aanwezigheid begint naar onze mening met een fris logo. Een huisstijl en een logo zijn het eerste aanzicht van uw bedrijf, zowel online op uw website als offline op uw visite kaartjes. 

Voordat u een logo laat ontwerpen is het altijd verstandig om wat voorbeelden op te zoeken van het type logo wat u aanspreekt. Er zijn zeer veel verschillende type logo’s die u kunt laten maken (bijv.  een minimalistisch logo, 3D logo, watercolor of signature logo’s), met ieder zijn eigen smaak is dit dus verstandig om vooraf uitgezocht te hebben! 

Ook grotere bedrijven kiezen voor Oventa Webdesign

In de loop der jaren zijn wij voor honderden mooie bedrijven in binnen- en buitenland aan de slag gegaan. Daarom pakken wij deze kans om enkele van onze leuke klanten te showcasen!

"Een super fijne samenwerking!"

Ik vond de communicatie die we tijdens het hele websiteproces hebben gehad in één woord geweldig. Er zijn ook belangrijke suggesties gedaan die meer dan welkom zijn aangezien ik voor het eerst een bedrijfseigenaar ben.
Dustin Dutche
Riserecoveryservices.ca - eigenaar

Wij bouwen graag aan een sterke relatie

Een klant zonder nummer, het kan. Wij staan voor persoonlijke benadering en voor een positieve en langdurige samenwerking. Dit altijd met uw eigen – vaste – accountmanager als aanspreekpunt.

Wij zouden u graag meer vertellen en de mogelijkheden bespreken. Dit kan bij ons telefonisch, per mail of op locatie – zonder kosten of verplichtingen. Wilt u niet samenwerken? Geen probleem!

Wij zetten dat stapje extra voor uw succes. 

Neemt u contact met ons op?
info@oventa.nl
06 15 064 168